2016 ELKO  Sva prava zadržana.
ELKO
Prodaja i servis biroopreme
HOME      |       PRODAJA      |        SERVIS       |        PODRŠKA       |        O NAMA...      |        KONTAKT
PRODAJA - PRINTERI - CRNO-BELI LASERSKI
Canon i-SENSYS LBP6000

Pristupačan monohromatski laserski štampač koji štedi prostor i savršen je za ličnu upotrebu. Ovaj uređaj koji štedi energiju i pruža kvalitetnu štampu bez muke jednostavan je za korišćenje i izuzetno tih
Canon i-SENSYS LBP6200d

Zahvaljujući automatskom dvostranom štampanju, ovaj kompaktni laserski štampač predstavlja odličan dodatak u domu ili maloj kancelariji. Iskoristite pogodnosti štampe bez muke i brojnih funkcija koje štede energiju i vreme.
Canon i-SENSYS LBP6300dn

Ovaj kompaktni monohromatski laserski štampač sa podrškom za mrežu i automatskim dvostranim štampanjem nudi idealne performanse i produktivnost za dinamična mala i srednja preduzeća.
Canon i-SENSYS LBP6670dn

Veoma jednostavno integrišite ovaj izuzetno produktivni monohromatski laserski štampač sa mogućnošću obostranog štampanja u praktično svako okruženje zahvaljujući raznovrsnim opcijama za mrežno povezivanje, PCL podršci i opcionoj PostScript podršci.
Canon i-SENSYS LBP6680x

Uz ugrađenu MEAP platformu za novu generaciju laserskih štampača, i-SENSYS LBP6680x postavlja nove standarde na polju produktivnosti, bezbednosti, zaštite okoline i integracije rešenja.
Canon i-SENSYS LBP6750dn

Ovaj crno-beli laserski štampač neprimetno se integriše u okruženje svake kancelarije. Robustan, brz i sa mogućnošću obostranog štampanja predstavlja produktivno rešenje za radne grupe.