2016 ELKO  Sva prava zadržana.
ELKO
Prodaja i servis biroopreme
HOME      |       PRODAJA      |        SERVIS       |        PODRŠKA       |        O NAMA...      |        KONTAKT
PRODAJA - PRINTERI - Ink Jet
Canon PIXMA MX360

Višenamenski uređaj sa faksom koji daje kvalitetne otiske za kućnu i kancelarijsku upotrebu. Uz mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata, kompletan softverski paket i mogućnost skeniranja na USB memorijski uređaj, podjednako je prilagodljiv i pristupačan.
Canon PIXMA MX410

Uz ugrađenu WiFi funkciju, ovaj elegantni, potpuno crni višenamenski uređaj savršeno će se uklopiti kod kuće ili u kancelariji. Velike brzine i ugrađeni mehanizam za uvlačenje dokumenata daju kvalitetne rezultate za fotografije i poslovne dokumente.
Canon PIXMA MX420

Ovaj elegantni višenamenski uređaj omogućava uživanje u višefunkcionalnim mogućnostima na svakom mestu. Ugrađene Wi-Fi i Ethernet funkcije, produktivne brzine i jednostavno korišćenje čine ga idealnim za kućnu kancelariju.
Canon PIXMA MG2150

PIXMA MG2150 je kompaktan i elegantan višenamenski uređaj. Brzo i efikasno daje otiske, kopije i skenirane dokumente visokog kvaliteta. Zamena kartridža sa mastilom i papira obavlja se lako zahvaljujući jednostavnoj za korišćenje funkciji FastFront.
Canon PIXMA MG5250

PIXMA MG5250 je napredni multifunkcionalni uređaj sa mnoštvom funkcija, kao što su Wi-Fi, automatsko obostrano štampanje i direktno štampanje na diskovima. Brže pristupajte funkcijama zahvaljujući intuitivnom interfejsu i TFT ekranu veličine 6 cm.
Canon PIXMA Pro9000 Mark II

Proširite svoje horizonte sa veličinama za štampanje do formata A3+ i 14x17”. Ostvarite profesionalne jednobojne ili otiske u boji na širokom rasponu medija – model PIXMA Pro9000 Mark II omogućava bolje rezultate, a i brže.