2016 ELKO  Sva prava zadržana.
ELKO
Prodaja i servis biroopreme
HOME      |       PRODAJA      |        SERVIS       |        PODRŠKA       |        O NAMA...      |        KONTAKT
Canon i-SENSYS MF8040Cn

Ovaj uredaj koji je jednostavan za korišcenje i spreman za mrežu donosi profesionalni kvalitet boje u mala preduzeca. Delite štampanje u boji, kopiranje i skeniranje pomocu ovog kompaktnog uredaja.
Canon i-SENSYS MF8080Cw

Delite otiske u boji i funkcije profesionalnog kvaliteta preko bežicne ili Ethernet mreže. Ovaj uredaj koji je jednostavan za korišcenje predstavlja centar za potpunu komunikaciju u boji za mala preduzeca.
Canon i-SENSYS MF8340Cdn

Iskoristite prednosti visokih performansi i profesionalnog kvaliteta boja – poboljšajte komunikaciju unutar preduzeca i povecajte produktivnost pomocu ovog uredaja koji štedi prostor i energiju.
Canon i-SENSYS MF8360Cdn

Poboljšajte komunikaciju unutar preduzeca pomocu ovog višenamenskog, energetski efikasnog komunikacionog centra za male kancelarije. Povecajte produktivnost zahvaljujuci visokim performansama i profesionalnom kvalitetu boja.
Canon i-SENSYS MF8380Cdw

Povecajte produktivnost radne grupe pomocu ovog svestranog višenamenskog uredaja visokih performansi koji pruža profesionalni kvalitet boja. MF8380Cdw omogucava zaposlenima u vašem preduzecu da se usredsrede na svakodnevne zadatke.
Canon i-SENSYS MF9220Cdn

Impresionirajte otiscima u boji. Dajte veliku prednost svom preduzecu pomocu profesionalne tehnologije štampanja kompanije Canon. Ovaj robusni, višenamenski laserski uredaj u boji pruža snažnu funkciju SEND u kompaktnom kucištu koje je jednostavno za korišcenje.