2016 ELKO  Sva prava zadržana.
ELKO
Prodaja i servis biroopreme
HOME      |       PRODAJA      |        SERVIS       |        PODRŠKA       |        O NAMA...      |        KONTAKT
Canon i-SENSYS MF3010

Napravite brze otiske, kopije i skenirane dokumente pomocu ovog kompaktnog crno-belog laserskog štampaca, kad god to želite, direktno sa svog stonog racunara. Jednostavan za korišcenje i štedi energiju, što ga cini idealnim za kucnu upotrebu i upotrebu u malim kancelarijama.
Canon i-SENSYS MF4410

Ovaj moderni monohromatski laserski 3-u-1 uredaj omogucava štampanje, kopiranje i skeniranje u jednom kompaktnom kucištu. Produktivan je, jednostavan za korišcenje i štedi energiju, što ga cini idealnim za kucnu upotrebu i upotrebu u malim kancelarijama.
Canon i-SENSYS MF4450

Ovaj moderni monohromatski laserski 4-u-1 uredaj pruža funkcije štampanja, kopiranja, skeniranja i razmene faksova u kompaktnom kucištu. Produktivan je, jednostavan za korišcenje i štedi energiju, što ga cini idealnim za kucnu upotrebu i upotrebu u malim kancelarijama.
Canon i-SENSYS MF4550d

Kompaktan i jednostavan za korišcenje, ovaj monohromatski 4-u-1 laserski štampac održava visoku produktivnost. Elegantan dizajn ovog brzog i ekonomicnog štampaca koji štedi energiju cini ga dobrodošlim dodatkom svakoj maloj kancelariji.
Canon i-SENSYS MF4570dn

Male radne grupe mogu da iskoriste pogodnosti koje pruža ovaj kompaktni 4-u-1 monohromatski laserski multifunkcionalni uredaj. Uredaj spreman za mrežu koji pruža mogucnost dvostrane štampe, kompaktan je, produktivan i štedi energiju.
Canon i-SENSYS MF5940dn

Poboljšajte produktivnost zahvaljujuci snažnoj funkciji SEND i automatskoj obostranoj štampi. Ovaj kompaktni višefunkcionalni uredaj spreman za mrežu izuzetno je energetski efikasan, što doprinosi smanjivanju troškova.