2016 ELKO  Sva prava zadržana.
ELKO
Prodaja i servis biroopreme
HOME      |       PRODAJA      |        SERVIS       |        PODRŠKA       |        O NAMA...      |        KONTAKT
PRODAJA - FOTOKOPIRI - CRNO/BELI
Canon imageRUNNER 1133

Ovaj kompaktni višefunkcionalni uređaj standardno omogućava dvostrano štampanje dokumenata, uz opcionu Wi-Fi funkciju. Funkcije za uštedu vremena i smanjivanje troškova omogućavaju vam da poštujete rokove i da uštedite novac.
Canon imageRUNNER 1730i

Ovaj kompaktni A4 uređaj velike brzine koji štedi prostor idealan je za kancelarije sa puno posla. Produktivne višefunkcionalne mogućnosti štede vreme, a funkcije za smanjivanje troškova omogućavaju vam i da uštedite novac.
Canon imageRUNNER 2420

Ovaj uređaj koji štedi prostor omogućava izuzetno efikasno crno-belo kopiranje i lokalno štampanje brzinom od 20 stranica/kopija u minuti putem USB priključka. Uz opcionu mogućnost štampanja i skeniranja preko mreže, ovaj pristupačni uređaj idealan je za male kancelarije.
Canon imageRUNNER 2520

Ovaj kompaktni uređaj malim i srednjim radnim grupama pruža ekonomično crno-belo štampanje i skeniranje u boji brzinom do 20 stranica u minuti/kopija u minuti. Zahvaljujući intuitivnom ekranu osetljivom na dodir, izuzetno maloj potrošnji energije i opcionom ugrađenom uređaju za završnu obradu, ovaj uređaj će vam uštedeti vreme i novac.
Canon iR3245

Model iR3245 pruža kancelarijama koje imaju puno posla savršen balans velike produktivnosti i pristupačnog, višenamenskog učinka.
Canon imageRUNNER ADVANCE 6055

Dizajniran za unapređivanje rada sa dokumentima, imageRUNNER ADVANCE 6055 je veoma produktivan i obezbeđuje izvanrednu isplativost uz inovativne ekološke funkcije i funkcije za zaštitu poverljivih informacija.